De ce noi?

Limba engleza se preda intensiv si este inclusa in taxa de scolarizare.
Pe perioada verii, copiii se distreaza si invata dupa un program special creat.

◊Imnul Gradinitei

SIGURANTA COPIILOR

Gradinita Iris este acreditata M.E.C.T.S., respecta curriculum national
folosind metode moderne si baza materiala in conformitate.


        Gradinita IRIS asigura siguranta si securitatea copiilor dumneavoastra in cadrul programelor de gradinita, oferindu-le un climat afectiv şi educaţional sanatos.

        Sistemul video al GRADINITEI IRIS , alcatuit din 7 camere de supraveghere, asigura securitatea si confortul copiilor dumneavoastra in salile de gradinita, permitandu-va oricand vizionarea online a activitatilor desfasurate, pe baza de User si Parola. Informatia este stocata timp de o saptamana, pentru a oferi inca o garantie a faptului ca prescolarii sunt in siguranta.

        Controlul si asistenta medicala permanenta sunt asigurate de o asistenta medicala, prezenta permanent in cabinetul medical special amenajat in interiorul gradinitei. Periodic, un medic specialist pediatru evalueaza copiii.

        Mancarea este gustoasa, diversificata si echilibrata din punct de vedere nutritiv, fiind avizata de medic nutritionist.

        Gradinita Iris sustine dezvoltarea sanatoasa a copiilor. Prioritatile gradinitei sunt "Copii sanatosi" si pentru aceasta sunt promovate servicii de calitate prin aplicarea unor norme stricte de igiena si securitate a alimentelor, asigurarea unui echilibru nutritional optim al meniurilor si un mod atent de prezentare al produselor.

        Echipa Gradinitei Iris este tanara, dedicata si profesionista formata din educatori si profesori cu studii superioare, care dispun de experienta necesara unui proces educational de calitate si detin o vasta experienta in educatia copiilor prescolari.

        Pe toata perioada programului copiii sunt supravegheati in permanenta.