De ce noi?

Limba engleza se preda intensiv si este inclusa in taxa de scolarizare.
Pe perioada verii, copiii se distreaza si invata dupa un program special creat.

◊Imnul Gradinitei

Termeni si conditii


ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE:
Serviciile si continutul site-ului www.gradinitairis.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs. fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.gradinitairis.ro si informatiile oferite prin intermediul lui.
Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre.
IRIS Trading Co numita in continuare si "Asociatia", poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Este recomandat sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal.
Vizitarea in continuare a site-ului www.gradinitairis.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

DESCRIEREA SERVICIILOR:
Site-ul www.gradinitairis.ro ofera utilizatorilor acces gratuit la resurse si informatii. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar IRIS Trading Co nu isi asuma nici o responsabilitate.

DREPTURI DE AUTOR:
Drepturile de autor asupra materialelor continute in acest site (incluzand fara limitari imaginile si documentele oferite spre descarcare) apartin in totalitate Asociatiei IRIS Trading Co. si intra sub incidenta legilor dreptului de autor.

DREPTURILE UTILIZATORILOR:
- explorarea continutului;
- reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
- inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.gradinitairis.ro);
- persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite;
- utilizatorii NU au dreptul de a reproduce, distribui, transmite sau publica documentele, imaginile sau creatii derivate din orice informatie sau material obtinute de pe sau prin intermediul site-ului www.gradinitairis.ro fara acordul scris al IRIS Trading Co.
- NU este permisa modificarea continutului acestor pagini;
- utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor vor fi actionati in instanta, intrand sub incidenta penala.

CONTUL si PAROLA:
Sunteti direct raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra numelui de utilizator si a parolei dumneavoastra, in cazul in care vi s-a oferit una de catre IRIS Trading Co. Veti fi raspunzatori de utilizarea serviciilor video on-line, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra.
Sunteti de acord sa sesizati IRIS Trading Co in legatura cu orice utilizare neautorizata a numelui de utilizator si a parolei oferite de catre Asociatie catre dumneavoastra. Asociatia nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
Asociatia, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola sau utilizarea serviciului pentru orice motiv si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciului, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile www.gradinitairis.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca, Asociatia poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra pentru accesarea camerelor video on-line si/sau sa interzica orice acces ulterior la acest serviciu. Mai mult, Asociatia nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul www.gradinitairis.ro.

GENERALITATI:
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca IRIS Trading Co nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: posibilitatea de folosire sau alte pagube, rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului gradinitairis.ro;
- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
- declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului www.gradinitairis.ro;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
- utilizarea serviciilor site-ului gradinitairis.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
- IRIS Trading Co nu ofera nici o garantie ca:
» serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, in cazul in care acest lucru nu depinde de noi (calamitati naturale, avarii Electrica, caderea internetului, etc.)
» serviciile vor fi neintrerupte, sigure sau fara erori;
» rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ul www.gradinitairis.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
» orice eroare de program va fi corectata;
- Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de IRIS Trading Co se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si sunteti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si Conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si Conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si Conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si IRIS Trading Co in privinta utilizarii site-ului www.gradinitairis.ro. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si IRIS Trading Co si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului www.gradinitairis.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si IRIS Trading Co.